Szilveszterre magának akarja a gyerekeket Pikali Gerda

Újra összekülönbözött Pikali Gerda válófélben lévő férjével, Csongrádi Gézával.
Kapcsolódó cikkek

Rékasi Károly kedvese, Pikali Gerda mindent megtesz, hogy több időt töltsön fiaival. Nemrég abba is belement, hogy a gyerekek nélkül töltse a szentestét, de állítólag ahhoz már ragaszkodik, hogy a szilveszterkor a kicsik vele legyenek, még akkor is ha dolgozik.

“Amíg el nem válnak, szinte lehetetlen, hogy bármit is normálisan megbeszéljenek egymással” – kezdte a Borsnak a “gyerekekért aggódó barát”.

Fotó: RTL Klub

“Karácsonykor Géza hete volt, így nála maradtak szentestére a gyerekek, aztán karácsony másnapján minden problémázás nélkül Gerdával is ünnepelhettek a fiúk. Gerda viszont ragaszkodik a szilveszterhez is és annak ellenére köti az ebet a karóhoz, hogy aznap 15 és 19 órai kezdéssel is színpadra áll. Állítólag Géza szeret­te volna levenni a terhet Gerda válláról, de úgy tudom, hogy ez a gesztusa nem ért célt. A fiúk anyukája szerint a gyerekek szeretnek a színházban lenni vele, így jól fogják érezni magukat. Géza azonban nem érti, hogy miért kellene az általános iskolás fiainak szilveszter napján kétszer egymás után ugyanazt a darabot végignézniük, főleg úgy, hogy az anyukájuk vörös bestiaként, olykor hiányos öltözetben mutatkozik a színpadon” – tette hozzá.

Címkék: pikali gerda