Zana József anyagilag továbbra is padlón van

Keserű szájízzel töltötte 75. születésnapját Ganxsta Zolee édesapja, aki ötven évet töltött színpadon, ma mégis úgy érzi, hogy nélkülözik.
Kapcsolódó cikkek

Zana József a napokban ünnepelte 75. születésnapját, amit néhány barátja és persze a családja köszöntött. A színész tízezer forintot kapott az önkormányzattól, mint a többi nyugdíjas is, és bár nem sok mindenre futja az összegből, Zana mégsem emiatt bánkódik a leginkább. Fájlalja, hogy mellőzik a színpadról.

Fotó: TV2

“Ma elfelejtik azokat, akik egy életen át színházban szolgáltak, a celebek divatosak. Manapság már nem is kellenek a színészek, mert az utcáról bárki betévedhet egy tévésorozatba. Sztár lesz akárkiből, ha összevissza ordibál, mint Győzike, vagy levetkőzik és szexel, ha bugyit vagy cicit ‘villant'” – mondta a Blikknek a szülinapos színész, aki anyagi helyzetéről már nem akar panaszkodni, bár semmit sem javult azóta, hogy kénytelen volt a nyáron megválni imádott autójától áron alul, mert ahogy mondta, benzinre úgysem telt. Fia, Ganxsta Zolee és az ő lakása is veszélybe került, mert nem tudják fizetni az egyre növekvő törlesztőrészleteket.