Bódi Csabi: Nem ciki a mulatós zene!

Észrevették, hogy egyre többet szerepelnek a mulatós zenészek? Mi is. Utánajártunk, hogy mi lehet ennek az oka és zseniális klipekkel is készültünk.
Kapcsolódó cikkek

Rohamok gyötrik MC Hawert, aki alkoholelvonási tüntekektől szenved, Lagzi Lajcsi feltűnik az Éjjel-Nappal Budapestben, Nótár Mary minden héten a Sztárban sztár műsorban bizonyít, Jolly és Suzy megmentette a házasságát – csak pár cikk az elmúlt hetekből, ami egyértelműen bizonyítja, hogy komolyan előretörtek a mulatós zenészek.

Korábban még “ciki” volt róluk írni, de úgy tűnik, hogy az olvasókat komolyan érdekli a zenészek élete.

Míg az országosan ismert énekesek azzal büszkélkednek, hogy hány ezren/tízezren nézték meg a klipjüket, addig például Jolly és Kis Grofó – No roxa áj című klipjét több mint 7 milliószor nézték meg. Ráadásul nincs akinek ne maradna meg a “Beül a Jolly az A8-asba mikell a nőknek azt mindig ő tudja” sor.

Nótár Mary Rázd meg című klipjét pedig 8 millióan látták.

Kíváncsiak voltunk, hogy mi lehet az oka annak, hogy ennyire népszerűek a mulatós zenészek és Bódi Csaba választ is adott.

“Úgy gondolom, hogy a kétezres évek elejétől történt nagyobb változás a mulatós zenében. Elindultak a különböző ilyen témájú műsorok  – például Galambos Lajossal stb. – és az emberek egyre inkább kezdték megkedvelni ezt a műfajt. Az évek alatt persze eléggé nagy különbség alakult ki a zenészek között. Többek között mi a családommal képviseljük a színvonalasabb vonalat, hisz több mint 400 saját dalunk van. Jolly is rengeteget tett azért, hogy még többen szeressék ezeket a zenéket. Ugyanakkor nem csodálom, hogy egyre többen kedvelnek minket, de az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a dalainkat nem játsszák a rádiók és klipjeinket sem látni átlagos zenecsatornán” – mondta Bódi Csaba, aki szerint a tehetségkutatókból megismert énekesek nem jelentenek konkurenciát számukra.

“Az ilyen műsorokban mindent a tehetségek alá raknak, gondolok itt arra, hogy profi stáb dolgozik a háttérben, de amikor véget ér egy évad, a feltörekvő énekesek nem tudnak mit kezdeni például egy falunapon. Sokan a közönséggel sem tudnak bánni. A mulatós zene egyébként mindig divatos lesz, hisz mindenki szeret felhőtlenül kikapcsolódni, még akkor is, ha vannak akik cikinek tartják ezt a zenét. Szerintem persze nem az” – tette hozzá Csaba.