Kettőből egy nénit megtaláltak

Egy idős asszony eltűnt az esztergomi kórházból, hajnalban a rendőrök a város buszállomásán egy Budaörsről eltévedt másik asszonyt fedeztek fel. 

Tegnap éjjel fél 11 körül a 74 éves kisoroszi Heincz Lászlóné elindult az esztergomi Vasary Kolos Kórházból, maga sem tudja hová. Betegsége miatt ugyanis sem térben, sem időben nem tud tájékozódni, ráadásul a nyirkos, hideg éjszakában mindössze egy fekete nadrág és egy piros póló volt rajta. Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei egész éjjel keresték a kicsi, 150 centi magas nénit, de sehol nem találták, így most már a lakosság segítségét is kérik a megtalálásához. .

Segítség kell

Aki bármit tud róla, jelentkezzen az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A másik néni

Miközben a rendőrök az eltűnt nénit keresték, egy másikat találtak Esztergomban, a buszvégállomás várótermében kedden hajnalban. Amikor az egyenruhások igazoltatták az egymagában üldögélő idős asszonyt, kiderült, hogy őt meg a Budaörsi Rendőrkapitányság kereste, mert eltűnt. A nénit azóta hazavitték.