Ezért ment Vajnához Palácsik

Andy Vajna és Palácsik Timi násza nagy vihart kavart, ám nem ők az egyetlen olyan pár, ahol évtizedekkel idősebb a férj.
Kapcsolódó cikkek

Előző összeállításunkban már foglalkoztunk az olyan sztárpárokkal, ahol a férj jóval fiatalabb a feleségnél, most pedig azokat az ismert embereket vesszük sorra, ahol a férj évtizedekkel idősebb a feleségnél. Vannak, akik között így is tökéletes a boldogság és persze akadnak, akiknek nem jött össze…

Fotó: TV2

Somló Tamás és Gyöngyvér

A pár között huszonnégy év a korkülönbség, ennek ellenére tizenkilenc évet töltöttek együtt és egy közös kislányuk is született, bár házasságukban több hullámvölgy is akadt. A házaspár tavaly vált végleg szét, de állításuk szerint a mai napig jó köztük a viszony, Gyöngyvérre pedig ismét rátalált a szerelem.

Fotó: MTI

Hegyi Barbara és Zorán

A házaspár között 24 évnyi a korkülönbség, ennek ellenére harmonikus a házasságuk. Bár sokáig titkolták kapcsolatukat, később a színésznő már nyíltan beszélt szerelmükről és azt mondta, Zoránt minden szempontból egykorúnak érzi magával.

Fotó: Facebook

Andy Vajna és Palácsik Tímea

A friss házasok között 38 év korkülönbség van és kapcsolatuk alaposan meg is osztotta a közvéleményt. Timi azonban úgy nyilatkozott, boldog jóval idősebb férje mellett, aki azt a nyugalmat és biztonságot nyújtja neki, amit Damu Rolanddal való viharos kapcsolata után keresett. Andy Vajna pedig élete szerelmének nevezte Timit. Vajna minden bizonnyal gyakorlott a korkülönbséges kapcsolatok terén, hiszen Dobó Kata is jóval fiatalabb volt nála.

Fotó: Tamás Máté

Faludy György és Faludy Kovács Fanny

Nem mindennapi korkülönbséggel vette el a költő a fiatal lányt: kettejük között 65 évnyi a korkülönbség. Az akkor 91 éves Kossuth-díjas költő 2002-ben kötötte össze hivatalosan is az életét az akkor 26 éves lánnyal és házasságuk egészen Faludy 2006-ban bekövetkezett haláláig tartott.