Magyaros ízek Kabulban

A gulyásleves és a marhapörkölt volt a sláger kabuli nemzetközi reptéren tartott főzőesten.
Kapcsolódó cikkek

Nemzetközi főzőestet tartottak a Kabul Nemzetközi Repülőtéren, ahol is a magyar kontingens tagjai a hazai konyha jellemző ételeit szolgálták fel a táborban szolgálatot teljesítő katonáknak.

Forrás: Bocskaidandár.hu/Facebook

A zömében vásárhelyi fegyveresekből álló MH Kabul Nemzetközi Repülőtér Őr-és Biztosító Kontingens, valamint az MH Nemzeti Támogató Elem tagjai közel 100 kiló marhahúsból, 7 bográcsban pörköltet és gulyáslevest készítettek, de egy kóstolóval egybekötött gasztronómiai kiállítás keretében a legnépszerűbb magyar húskészítményeket is bemutatták a mintegy 1500 fős tábor személyzetének.

Forrás: Bocskaidandár.hu/Facebook

Jocelino Rodriges ezredes az őrzés-védelmi erők portugál parancsnoka a remek szervezésért köszönetét fejezte ki Apáti Zoltán ezredesnek, az MH KNR ŐBK parancsnokának hozzátéve, Magyarország büszke lehet arra, hogy ilyen katonái vannak, mint akik itt most Afganisztánban szolgálnak.