Bódi Sylvi: Megterhelő a munkám

A modell arról beszélt, hogy sok alázatot és kitartást igényel a szakmája.
Kapcsolódó cikkek

Bódi Sylvi nem felejti el honnan jött, erről a Facebook-oldalán írt:

“Soha sem vetettem meg a munkát, sőt! Nagyon is szerettem dolgozni. A szüleim dolgos emberek, engem is így neveltek” – írta a modell, aki azt is elárulta, hogy a sok munka miatt alig látta édesapját.

“Apa víz-gázszerelő, így sajnos úgy nőttem fel, hogy alig láttam őt, mert mire felkeltem ő sokszor már munkában volt, mire hazaért, mi gyerekek meg már feküdtünk le. De a családja megélhetéséért dolgozott, azért, hogy nekünk legyen mit enni és jusson télen téli cipőre, nyáron meg szandálra. Ezt nagyon becsültem benne. Anya is kivette a részét a melóból a szülés előtt: volt, hogy 3 műszakban dolgozott! Szóval nekem “nem büdős a munka”, nagyon is szeretek dolgozni” – állítja Sylvi, aki szerint az ő munkája is igazán megterhelő.

“Ma is lesz részem benne bőven, hiszen perceken belül kezdődik a meló. Ma 2 fotózásom is lesz, min.12 órát fogok dolgozni. Lehet kivülről nézve könnyűnek tűnhet valakinek ez a munka, de higyjétek el nekem, hogy igen megterhelő, nagyon sok alázatot, kitartást igényel” – tette hozzá Sylvi.

Címkék: bódi sylvi