Rendőr fenyegette meg halálosan Gáspár Lacit

Egy levélíró azt állítja, hogy közvetve az énekes okozta egy 15 éves fiatal halálát.
Kapcsolódó cikkek

“Megtalállak, megöllek, de szép lassan, hogy szenvedj” – állítólag ezt üzenték Gáspár Lacinak. Egy ismeretlen a Borsnak küldött levelet arról, hogy közvetve a zenész felelős egy tizenöt éves fiatal haláláért.

Mint ismert, Gáspárt korábban meggyanúsították azzal, hogy nemcsak fogyasztotta, de árulta is a drogot. Erre egy hamis rendőri jelentés alapján jutottak.  A szövevényes ügyben most ez a levélíró elég érdekes és erősen megkérdőjelezhető dolgokat állít. A Bors többször is idézett a levélből:

“Vedd komolyan Lacika az ígéretem, mert tudok rólad mindent, azt is, hogy hol laksz, merre bulizol, édesanyád hol lakik, és a testvéreidet is. Nem vagy biztonságban. (…) Nekem már nincs életem, de még rendőr vagyok, és tudok dolgokat!” – írta.

Persze ezek után kérdés, hogy ha a “rendőr” valóban tudja, hogy merre lakik az énekes, akkor miért a napilappal levelezik. Az ügyben Gáspár Laci ügyvédje is megszólalt.

“Rágalmazás miatt újabb feljelentést teszünk, a fenyegetést pedig bejelentjük a rendőrségen. Ha az illetőnek ilyen bűncselekményről van tudomása, mint a kamasz fiú halála, a rendőrséghez kellett volna fordulnia, nem a sajtónak írogatni leveleket. Igaz, így biztosan nem követi el a hamis vád bűncselekményét” – mondta dr. Gerencsér András.

Fotó: TV2