Tűsarkúban gokartozott Marenec Fruzsi

Férfias sportágban próbálta ki magát Marenec Fruzsi, ám mindezt a maga rendhagyó módján tette. A SportKlub csinos műsorvezetőnője ugyanis magassarkú cipőben vette fel a versenyt a gokartpályán kollégáival, Világi Péterrel és Pónácz Andrással.
Kapcsolódó cikkek

Fruzsit mindig is érdekelték az autós sportok, ráadásul mivel már gyerekkorában is fiús lány hírében állt, nem olyan meglepő, hogy gokartozásra adta a fejét. Talán inkább csak a módja, ahogyan végül a volán mögé ült.

Fotó: RedLemon

„Nem először próbáltam ki magam a pályán, bár magassarkúban valóban ez volt az első alkalom. Kis idő után persze cipőt cseréltem, de sajnos emiatt akkora lemaradással indultam, hogy nem értem be a kollégáimat Pónácz Andást és Világi Petit. Azonban ez cseppet sem szomorított el, hiszen így is nagyon jól éreztem magam, mert szerintem a legfontosabb maga a játék öröme, nem pedig a győzelem” – osztotta meg gondolatait a MezTelenül riportere.

Persze Fruzsi ízig-vérig nő, és habár jó élményként könyveli el a gokartozást, inkább marad a műsorvezetésnél. „Pontosan tudom, mire vagyok képes, de azért nem vagyok az a vakmerő típus, aki mindenbe fejest ugrik, csak hogy bizonyítson. Úgy érzem, így is helyt álltam a fiúkkal szemben, de törékeny nőként természetesen féltem is magam. Úgyhogy azt hiszem, a versenyzést inkább meghagynám az erősebbik nemnek” – tette hozzá mosolyogva Marenec Fruzsi.

Címkék: Marenec Fruzsi