Bódi Sylvi nem bírja a kritikát

Nem jött be facebookos követőinek a modell legújabb ruhakölteménye. Sylvi megsértődött.
Kapcsolódó cikkek

Rendszeresen közzéteszi az interneten saját tervezésű ruháit Bódi Sylvi. A modell hozzászokhatott, hogy rajongói szuperlatívuszokban beszélnek róla,éppen ezért zokon vette, hogy a legutóbb lefotózott öltözéke nem nyerte el a kommentelők tetszését.


Fotó: Facebook

„A női testen az egyik legszexibb testrész a hát. Imádom azokat a megoldásokat, melyek a hátakat szabadon hagyják” – posztolta a képhez Sylvi.  „Nem igazán erre az alakra készült” – válaszolt rögtön egy kommentelő, akivel többen is egyetértettek. Sokan pedig arról írtak, szívesebben látnák a modellt meztelenül, amin Sylvi végképp kiakadt.

„Tényleg nem értem, hogy miről beszéltek? Miért kellene minden ruhából kint lennie az ember minden testrészének??!! Ez a ruha überszexi és egyben izgalmas. Mutat a lábból, mutat a hátból és mivel tökéletesen testhez simul, megmutatja az alakunkat is. Mit szeretnétek? Meztelenséget?  Azért mert én is szerepeltem erotikus igényes férfi magazinokban nem jelenti azt, hogy nem hordok ruhát!” – fortyogott.

Sylvi kritikusai szerint a ruha összenyomja az alakját, ő azonban ezt így látja:

„Nem a ruha nyom össze, hanem a fényképezési technika nem túl profi… Hidd el meg lehetne ezt a sorozatot úgy lőni, hogy égigérő spanyol senorítának tűnjek és ne tömpszlinek” – reagált.

Címkék: bódi sylvi