Élő adásban csókolózott Toncsi és táncpartnere

Csak a színpadhoz közel ülők láthatták a Szombat Esti Láz stúdiójában, hogy Bélint Antónia és partnere, Angyal András különösen intim viszonyba kerültek egymással.
Kapcsolódó cikkek

Ahogy arról beszámoltunk az egykori szépségkirálynő vigasztalhatatlan volt szombat este, miután nekik kellett távozniuk a Szombat esti láz első show-műsora után a parkettről. Órákig zokogott és még másnap reggel is csupán annyit írt ki Facebook-oldalára: “belehalok, hogy kiestünk”.


Fotó: Facebook

Az egykori szépségkirálynőnek nagyon sokat jelentett ez a műsor. Ahogy ő mondja, az utóbbi időben már lassan ő is elhitte magáról, amit rosszakarói terjesztettek, a táncnak köszönhetően azonban újra visszanyerte önmagát, és megismerte Angyal Andrást, akivel hamar több lett köztük egyszerű táncpartneri viszonynál. Hozzájuk közelállók szerint még barátságnál is – írja a Blikk.

“Amikor együtt látom őket, olyan, mintha egy pár lennének. A vonzalom kívülálló számára is érzékelhető és ezt erősíti az is, hogy nagyon meghitt a viszonyuk. Gyakran átkarolják egymást, egymáshoz bújnak”  – mesélte a napilapnak az egyik stábtag, akinek szavait erősíti, hogy szombaton, miután Toncsi felállt a spárgából, ország-világ szeme láttára szájon csókolta partnerét.

“Azt hiszem, akkor eshettem ki a szerepemből, mert utána rontottam el a lépéseket. Talán az a csók nem kellett volna” – nyilatkozta Antónia.

“Ő nem az a nő, akinek első látásra képzelné az ember. Nagyon pozitív és vidám személyiséget fedeztem fel benne” – tette hozzá a Blikknek András.

Azt azonban mindketten leszögezték, csupán szakmai vonalon szövögetnek közös terveket.

Címkék: bálint antónia