Kemény és játékos Jimmy fia Krisztián

Barátnője nyuszinak, Zámbó Krisztián mókuskának hívja párját. Az X-Faktor antisztárjáról most azt is megtudhattuk: kemény és férfias.
Kapcsolódó cikkek

Zámbó Krisztián és barátnője, Zsuzsa több mint két éve vannak együtt, és mind a mai napig úgy turbékolnak, mint egy friss szerelmespár, írja a Bors.

A lány közös élményként emlegeti, hogy a minap az egyik rádióműsor kérésére az énekes szétvert egy autót, ahová ő is elkísérte, majd hiánypótló cukiságokat osztott meg a napilappal. Íme:

Mielőtt az énekes baltát emelt volna a kocsira, mókából fütyörészni kezdte Hófehérke hét törpéjétől megismert „Hejhó, hejhó” dallamát. Zsuzsi kérdésünkre elárulta, szerinte melyik törpe lenne Krisztián. “Szerintem Morgó, mert morcos szokott lenni. Még ebben a ruhában is nagyon jól mutat szerintem, akár este is beöltöztetném ilyen cuccba” – nevetgélt Zsuzsi.

“Én nyuszinak, ő mókuskának szólít. Sokan nem gondolnák róla, de Krisztián kemény és férfias, ezt nagyon szeretem benne. Mindenben támaszkodhatom rá, ami megnyugtató érzés” – tette hozzá.

Címkék: zámbó krisztián