Szex nélküli kapcsolatban Bálint Toncsi

Az egykori szépségkirálynő táncpartnerével, Angyal Andrással különös kapcsolatba bonyolódott.
Kapcsolódó cikkek

Bálint Antónia életében jelenleg egyetlen férfi játszik kiemelt szerepet, ő pedig nem más, mint Angyal András, akivel a Szombat esti lázban táncol együtt. Szinte mindennap hosszú órákon át próbálnak, időközben pedig speciális kapcsolat alakult ki köztük.

„Jó barátságban vagyunk, de talán ez még annál is több. Egy szex nélküli párkapcsolathoz tudnám hasonlítani. Mindent megbeszélünk egymással, néha olyan dolgok is előjönnek, amiket eddig soha senkinek nem mondtam el. Tudjuk, hogy mi foglalkoztatja a másikat, és tudunk is segíteni az esetleges problémák megoldásában. Azonban bármenyire jól megértjük egymást, ez nem szerelem, és nem is lehetne az. Mindkettőnk élete teljesen más: én már a boldog anyukák életét élem, amíg neki bulizásra és szabadságra van szüksége” – mondta a Hír24-nek Bálint Antónia.

Az egykori szépségkirálynő olyannyira odafigyel táncpartnerére, hogy születésnapja alkalmából meglepetésbulit szervezett neki. A Szombat esti láz összpróbájának végén egy váratlan ajándékkal lepte meg.

(Fotó: SZEL)

„Vasárnap volt az Andris szülinapja, én pedig még szombaton kifaggattam az anyukáját, hogy minek örülne a legjobban. Végül hétfőn, az összpróba végén a többi táncossal és hírességgel együtt felköszöntöttük, majd behoztam a neki vásárolt tortát. Szegény nagyon meg volt lepődve, láttam, hogy zavarban volt, de azért örült a meglepetésnek” – újságolta el Bálint Antónia.

Címkék: bálint antónia