Daganatot találtak Veres Mónika nyakában

Rossz vérképe, ízületi fájdalmai és fáradékonysága miatt vizsgálták ki alaposabban a Voice felfedezettjét. Kiderült, Mónika nyakában daganat nőtt. Ha a gyógyszerekre nem reagál, műteni kell.
Kapcsolódó cikkek

„Amikor elhatároztam, hogy diétával adom le az ünnepek alatt felszedett kilókat, az orvosom a biztonság kedvéért alapos kivizsgálást javasolt. A vérképem nem volt biztató, ezért elküldtek egy nyaki ultrahangvizsgálatra. Találtak is egy elváltozást, de kiderült: szerencsére nem rosszindulatú. Erre egyelőre nem kell gyógyszert szednem, de három hónap múlva megismétlik a vizsgálatot. Ha ez idő alatt nő az elváltozás, akkor elképzelhető, hogy műtétre kerül sor” – mondta az Új Ásznak Veres Mónika, aki mostanában fáradékonyabb és ízületi fájdalmak gyötrik.

(Fotó: TV2)

A lapnak dr. Kóczán István belgyógyász magyarázta el, hogy milyen betegség kínozza a Voice felfedezettjét.

„A pajzsmirigyhormon a szervezet anyagcseréjét szabályozza. Alulműködés esetén jellemző tünet a hízás, a száraz bőr, a végtagfájdalom. A betegség nem gyógyítható, de gyógyszeres kezeléssel, illetve műtéttel kezelhető, így a beteg teljesen tünetmentessé tehető. A kór komoly szövődményekhez vezethet; vérnyomás- és szívproblémák, anyagcsere- és keringési betegségek alakulhatnak ki” – mondta a szakember.

Címkék: voiceveres mónika