Kiszel Tünde gyereket akar

Lapinformációk szerint gyereket szülne 21 éves hódolójának, Martinnak Kiszel Tünde.
Kapcsolódó cikkek

Bár a naptárdíva a minap megrendezett Story Gálán még arról beszélt, csupán plátói a kapcsolata Martinnal, a Star magazin úgy tudja, Kiszel a kora ellenére szívesen vállalna még egy babát. Tünde szerint udvarlója előzékeny, korrekt fiatalember, Martin szerint pedig új – édesanyjánál idősebb – barátnője vonzó, sőt, mi több “exkluzív nő”.

Persze ilyen és ehhez hasonló hírek nem először röppennek fel Tündéről, már korábban is beszélt arról, jó volna még egy gyereket szülni.

(Fotó: Koczka Máté)

„Sosem tagadtam, nyitott vagyok arra, hogy Donatellának kistestvére legyen. Amennyiben a sors és a Jóisten úgy akarja, én nem zárkózom el a gyermekvállalástól. Úgy is mondhatnám, hogy jöhet a baba. Most azonban nem terhességi vizsgálaton jártam a nőgyógyásznál, csak a szokásos ellenőrzésen voltam” – mondta a lapnak Kiszel Tünde, akit az sem tartana vissza az újabb gyerek vállalásától, hogy már ötvenéves is elmúlt.

Tünde hozzátette, Fehér Anna színésznő az élő példa arra, hogy az ötödik X környékén is lehet életet adni egészséges babának.

Címkék: kiszel tünde