Azt beszélik: Penelope Cruz gyereket vár

A színésznő és férje ugyan nem erősítették meg a hírt, de a források bizton állítják, hogy Penelope áldott állapotban van.
Kapcsolódó cikkek

Penelope Cruznak és Javier Bardemnak 2011 januárjában született első közös gyermeke, Leo Encinas Bardem és most úgy látszik, újra gyarapodni fog a család. Az Oscar díjas színész és színésznő még 2007-ben kezdtek randizgatni és 2010 júliusában hivatalosan is összekötötték életüket a házasság szent kötelékében. Penelope már nyilatkozott a Vouge magazinnak, hogy milyen érzésekkel tölti el az anyaság. Az örömáradat lényegét egy mondatba összefoglalva, természetesen ő sem átkozta Leo születésének pillanatát, sőt azóta minden egyes percét beragyogja kisfia, mert már az első pillanattól érezte az a mérhetetlen szeretet, amit egy gyermek adhat az édesanyjának. Ez a szeretet most megduplázódni látszik. Ha hihetünk Penelope közeli forrásainak, akkor most nagy boldogság van a Bardem családban.

(Foto: NorthFoto)

Korábban már szó esett róla, hogy Penelope második gyermekét várja, de ez a hír kacsának bizonyult annak ellenére is, hogy többen is megerősítették a hírt és azt is mondták: a színésznő már a harmadik hónapban van. Ez 2012 júliusában volt, de azóta nem nagyon láttuk Penelope gömbölyödő pocakját, pedig számításunk szerint mostanra már nem csak pletyka lenne a második gyermek születése.