Rubint Réka besokallt: Soha nem voltak szépségszalonjaim

Még az intenzív osztályon feküdt Schobert Norbi, amikor vetélytársai feljelentették. Állítják, termékei nem szénhidrátszegények. Rubint Réka ellen állítólagos Rubint Ráka szépségszalon-hálózatának tulajdonosai fontolgatnak pert. Közülük többen úgy vélik, átverés áldozatai lettek. A fitneszmami kijelentette, sosem voltak szalonjai, és jogi útra tereli az ügyet.Réka Facebook-posztját Norbi újabbal fejelte meg: "Minek pereskedni? Minden hazugsággal, személyiségi jogot sértő, ártó publicisztikával a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz fordulok, most is" - jelentette ki. 
Kapcsolódó cikkek

2012 novemberében vizsgáltatta be termékeinek egy részét Schobert Norbi, amikor is müzliszelete felkerült az „OÉTI-halállistaként” elhíresült ételek közé, állítólagosan magas transzzsírtartalma miatt. Norbi, hogy bizonyítsa igazát, akkor újra bevizsgáltatta egy korábbi szériából származó, már nem forgalmazott müzliszeletét, a labor pedig – a híresség állítása szerint – rácáfolt a vizsgálatokra. A fitneszguru kártérítési perre készült, ám időközben ágynak esett.

A Bors legfrissebb információi szerint éppen a betegségét használták ki versenytársai, amikor is feljelentették, állították: termékei nem szénhidrátszegények és nem segítenek a cukorbetegség megelőzésében. Norbi a napilapnak elmondta, harcba száll a rágalmazások ellen. 

Nem csak Norbira, feleségére, Rubint Rékára is rájár a rúd. A Blikknek a “franchise rendszerben működő szépségszalonjainak” tulajdonosai fakadtak ki, állítva, tönkretette őket a fitneszlady. Réka a vádakra azonnal reagált a Facebook-oldalán, kijelentette, nem teketóriázik, jogi útra tereli az ügyet. Állítja, soha nem voltak szépségszalonjai. 

Kifakadt
(Fotó: tv2.hu)

“Valami reklámarcának és valami tulajdonosának lenni az egészen mást jelent! Nem mindegy, hogy “idd ki, vagy vidd ki a bilit”… – kezdi hosszúra nyúlt mondandóját Rubint, és hozzátette, a szalonokból sosem látott pénzt, így azt le sem nyelhette. 

“5-6 évvel ezelőtt egy cég felkért, hogy legyek egy szépségszalon hálózat arca és névadója. Ennyi volt a feladatom, illetve, hogy az ünnepélyes megnyitókon és esetleges rendezvényeken legyek jelen! Ez mindig, minden esetben maradéktalanul megtörtént! Reklámarc voltam, nem folytam és nem láttam bele a reklámfelkérést végző cég működésébe. Az üzletek tulajdonosai között fellépő nehézségekről persze senki nem tájékoztatott… Tanultam belőle! Ma már ezért nem adom a nevem semmihez, csak az ajánlásomat!” –  folytatja Réka, aki a napilap ellen rágalmazásért indít pert.