Czerovszky Henin ragadt Szörnyella bundája

Bár lefáradt a Voice-tól Czerovszky Heni, úgy érzi, elérte, amit akart, nevezetesen, hogy mindenki róla beszéljen. Hogy milyen előjellel? Facebook-bejegyzései szerint ez tök mindegy neki, bár biztosan nem így tervezte, hogy kitör vokalistaszerepéből.
Kapcsolódó cikkek

Bár amíg még versenyben volt, azt hangoztatta, hogy nem törődik kritikusaival és nem bánja, hogy megosztja a nézőket, most vadul mentegetőzik. Állítja, nem azért nem vett részt a pénteki stábbulin, mert kiakadt vereségén, hanem mert lefárasztotta a show. Ha továbbjut, nyilván túllendült volna ezen, de így nem tette.
Bár kommentelők hada a legszívesebben pszichológushoz küldené a valóban fura mimikával és gesztusrendszerrel operáló énekesnőt, Heni úgy véli, nincsenek mentális problémái.

“Minden rendben van ezzel kapcsolatosan a fejemben. Egyedül azt sajnálom, hogy mégis sokkhatást váltott ki belőlem a szituáció és gyerekesen viselkedtem a végén, meg abban a szerencsétlen interjúban. No, de fátylat rá, hiszen azt azért elértem, hogy mindenki rólam beszéljen, jól hoztam a szerepemet! Bár azért örülök, hogy levehetem Szörnyella bundáját…” – kommentelt a Facebookon.

(Fotó: TV2)