Magdi anyus beleszeretett a személyi edzőjébe

A Barátok közt egykori Magdi anyusa hetvenévesen kezdett bele a rendszeres edzésbe. Hetente háromszor jár mozogni, már két kilót le is adott.
Kapcsolódó cikkek

Fodor Zsóka egyfajta szupernagyiként jár egy budai edzőterembe, ahol személyi edzője segítségével hetente háromszor, másfél órát izzad. A Magdi anyust is alakító színésznő egy televíziós felkérés miatt döntött a rendszeres mozgás mellett, amit azóta fanatikusként imád.

“Verem a fejem a falba, hogy miért nem kezdtem el előbb! Minden egyes gépet kipróbáltam már, de leginkább kardiózni szoktunk. Nimród, a személyi edzőm persze ott áll mellettem és mindenben segít. Ha látja rajtam, hogy már nem bírom a gyakorlatokat, akkor megállunk pihenni, közben pedig az egészséges életmódról mesél nekem” – mondja Zsóka.

A színésznő személyi edzője az az Angi Nimród, aki annak idején a huszonhétszeres Európa-bajnok úszót, Cseh Lászlót is felkészítette az Olimpiára.

“Beleszerettem az edzőmbe. Igazi profi, aki nemcsak a testemet, de a lelkemet is karbantartja az edzések alatt. Amíg én lihegve ülök a labdán, ő felvidít és erőt ad nekem a folytatáshoz. Nimróddal már az edzőtermen kívül is többször találkoztunk, még a színházba is eljött megnézni engem a feleségével” – árulta el a Barátok közt egykori Magdi anyusa, aki már két kilót le is adott a rendszeres mozgásnak köszönhetően.

Címkék: Fodor Zsóka