Bajor Imre kiakadt és darabokra törte a fia ajándékát

A színész minden évben összeveszik valakivel karácsonykor. Bajor Imre pulóver, elsózott leves és összerakhatatlan gyerekjáték miatt is balhézott már.
Kapcsolódó cikkek

Bajor Imre mindig félve várja az ünnepeket, ugyanis előre tudja, hogy a szeretet ünnepén náluk balhé lesz. A színész a legkülönbözőbb dolgok miatt tud összeveszni a családtagokkal, ezért már előre elnézést kér tőlük.


“Mi minden évben összeveszünk valamin, borzasztó. Mindenki gyönyörűen felöltözve, áhítattal, csillagszóróval a kezében várja az estét, aztán egy óra múlva nem beszél senki senkivel. Egyszer kaptam valakitől egy pulóvert ami kicsi volt rám. Nem hiszem el, hogy tizenév után nem tudják megjegyezni a méretemet. Aztán a feleségem elsózza a levest, de a legrosszabbak mégis a gyerekjátékok” – mondta Bajor Imre.

A színész egy alkalommal kisfia karácsonyi ajándékát törte darabokra, amikor órák alatt sem tudta összeállítani.

“A kicsiknek boldogan veszi meg az ember a népszerű ajándékokat, aztán akkor jön rád a frász amikor rájössz, hogy esélyed sincs összerakni. Én egy kisvasúttal jártam így annak idején, ami annyira felhúzott, hogy végül egyesével aprítottam fel a síneket. Mondtam, hogy dögöljön meg ott ahol van…” – nevetett a Heti hetesben Bajor.