Vele jegyezte el magát a bombázó Olivia Wilde

Csak alig több mint egy éve vált el férjétől Olivia Wilde, de máris a következő esküvőjét tervezi, miután komikus lovagja megkérte a kezét.
Kapcsolódó cikkek

Olivia Wilde nem szereti halogatni a dolgokat, ha beleszeret valakibe. A szexi színésznő hamarosan ismét férjhez megy, miután párja, Jason Sudeikis megkérte a kezét. Azt nem tudni, hogy pontosan mikor történt a lánykérés, mivel a kapcsolatukról nem beszél nyilvánosan a páros, de Olivia gyűrűsujján ott díszeleg egy hatalmas gyémántköves ékszer. A komikus szülővárosában, Kansas Cityben nagy iramban zajlanak az esküvőjük előkészületei, és az összes lakos izgatott a nagy sztárlagzi miatt, amelynek pontos idejét egyelőre nem tudni, és amelyről a titkolózó színészpáros vélhetően csak utólag számol majd be.

Doktor House egykori Tizenhármasa tavaly ősszel került közelebbi kapcsolatba a Saturday Night Live állandó szereplőjével, alig néhány héttel azután, hogy elvált első férjétől, Tao Ruspoli olasz hercegtől, akivel nyolc évig élt együtt. Jasonnek sem Wilde lesz az első felesége. Ő A stúdió című nagy sikerű sorozat íróját, Kay Cannont vezette oltár elé, de a Claudia Schiffer házasságát is majdnem tönkretevő January Jones elszerette az asszonytól.


Második esküvőjükre készülnek