Ördög Nóra várandósan is a legszexibb! Íme

Ki a legszexibb az X-Faktor idei szériájának szereplői közül? Ezt a kérdést tettük fel egy mini közvélemény-kutatás keretében, ami természetesen nem reprezentatív, de a végeredmény mindenesetre érdekes.
Kapcsolódó cikkek

Mivel a kérdezősködésünknél nem volt kötöttük ki, hogy csak a versenyzőkre lehet voksolni, így sokan Ördög Nórát jelölték meg, mint a legdögösebb szereplőt. Sőt nem csak hogy sokan, hanem valójában a legtöbben a műsorvezetőre szavaztak.

„Mióta Nóra kisbabát vár, még gyönyörűbb. Sugárzik a boldogságtól, és ez a megjelenésére is kihat. A legutóbbi adásban annyira jól nézett ki, hogy simán lekörözte a versenyzőket. Kimondhatjuk, jót tesz neki, hogy kisbabát vár. Azon sem csodálkoznék, ha esetleg megpróbálnák elcsábítani egy szexi fotózásra, mint annak idején a terhes Demi Moore-t. Sajnos azt hiszem, hogy Nóra nem vállalna ilyesmit” – mondta Kovács Mónika, aki szintén részt vett rögtönzött felmérésünkben.

Nórát Csobot Adél követte a képzeletbeli dobogón. Tény, hogy a fiatal lány rengeteget változott, mióta a műsor megy és a stylistok is igyekeznek a nőiességét hangsúlyozni a fellépések során. Ki ne emlékezne vadító vörös kezeslábasára, vagy dögös miniruháira? A Hír24 által megkérdezett pszichológus egyébként annak idején nem helyeselte, hogy Adélból szeximbólumot akarnak csinálni, ugyanis még nagyon fiatal.

Kérdezősködésünk során Antal Timi neve is felmerült, mint a legszexibb szereplő, de rá valahogy sokkal kevesebben néznek ilyen szemmel, inkább a törékeny édes kislányt látják benne – legalábbis azok, akik a Hír24 kérdésére válaszoltak.