Újabb csapás Deák Bill Gyula családjára

Az orvosok vérnyomásproblémával kezelik Deák Bill Gyula fiát. Tamás betegségét apja orvosai vették észre a Rókus Kórházban.
Kapcsolódó cikkek

Deák Bill Gyula egy hónappal ezelőtt kapott szívrohamot otthonában, ezután életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Az orvosok ezután szanatóriumba küldték, ahová fiával, Tamással együtt feküdtek be. A Rókus Kórházban zajló rehabilitáció végül sikeres volt, Deák Bill Gyula már sokkal jobban van, pénteken ki is engedték a szanatóriumból.

A család azonban még nem lélegezhet fel teljesen, ugyanis újabb gondokkal kell szembenézniük. Az intézményben töltött hetek nem voltak teljesen felhőtlenek. Amíg Deák Bill Gyula felgyógyult, fiának romlott az egészségi állapota. A bent töltött idő alatt kiderült, hogy Tamás súlyos vérnyomásproblémákkal küzd. Úgy tudjuk, a zenészlegenda fiát több napon át vizsgálták, és erős gyógyszereket is felírtak neki.

Tamás betegsége miatt az egész család aggódik, az orvosokkal együtt mindent megtesznek, hogy javítsanak az állapotán. Kímélnie kell magát, kontrollvizsgálatokra kell járnia és a vérnyomását szabályzó gyógyszereket is rendszeresen szednie kell.

Címkék: deák bill gyula