Rettenetesen néz ki Szorcsik H. Viki lába

A Jóban Rosszban sztárjának az orvosok első diagnózisa szerint már rég meg kellett volna gyógyulnia, de ehelyett csak tovább romlott az állapota.
Kapcsolódó cikkek

Szorcsik H. Vikit három hónappal ezelőtt érte súlyos baleset. A színésznő egy szerencsétlen mozdulat következtében forrázta le a lábát. Az égési sérülésekkel azóta is küzd, számos gyógymódot kipróbált már. Az orvosok akkor azt ígérték neki, hogy két hónap alatt meggyógyul, ám még azóta is fennáll a problémája, sőt a napokban ismét romlott az állapota.

“Sajnos megint megbetegedett a lábam, két gennyes góc keletkezett a bokámon. Ezt az orvosom eltávolította és újabb kötést kaptam. Most újra minden második nap kötözésre kell járnom, és a felépülésem még hónapokig is tarthat. Mikor lesz már ennek vége?” – szomorkodik Szorcsik H. Viki.

A színésznőt mindez gátolja a közlekedésben, az öltözködésben, a ház körüli munkákban és a kisbabája ellátásában is. A nehéz napokban Szorcsik H. Vikinek nővére vagy anyukája segít.

A JóbanRosszban egykori színésze Facebook oldalán egy fotót is közzétett lába jelenlegi állapotáról, amelynek tanulsága szerint a seb valóban sokkal rosszabbul fest mint hetekkel ezelőtt.