Babaváróban az Alkonyat álompárja

Kristen Stewart és Robert Pattinson már azt tervezik, hogy milyen legyen a gyerekszoba – írja a blikk.hu.
Kapcsolódó cikkek

Nyáron még az Alkonyat sztárjainak szakításával voltak teli a bulvárlapok, most az OK! Magazin arról számolt be, hogy Kristen Stewart terhes – olvasható a blikk.hu-n. A pár egyébként Angliában, Pattinson szülőhazájában szeretné majd felnevelni a picit, és már a gyerekszobát tervezgetik.

Az amerikai lap információi szerint a leendő anyuka szeretne hozzámenni szerelméhez még közös gyermekük megszületése előtt. Ez egyébként nem teljesen esélytelen, hiszen a korábbi pletykák arról szóltak, hogy a tinilányok kedvence csak azzal a feltétellel bocsátja meg barátnője hűtlenségét, ha Kristen Stewart hozzámegy feleségül.

A körülbelül négy éve tartó kapcsolat idén nyáron úgy tűnt, hogy véget ér, mikor kiderült, hogy Stewart egy nős rendezővel csalta meg barátját. A színész el is költözött közös otthonukból, azonban rövid időn belül úgy döntött, hogy adnia kell még egy esélyt hűtlen szerelmének. A hatalmas nyilvánosság előtt zajló „se veled, se nélküled” dráma egyébként többekben felkeltette a gyanút, hogy csak egy ügyesen felépített médiahackről van szó.