Pucér pasikkal izzadt Jessica Biel

Az újdonsült Mrs. Timberlake, Jessica Biel a lagzija előtt néhány órával kénytelen volt két meztelen férfi között tölteni az idejét.
Kapcsolódó cikkek

Múlt hónapban olyan biztonsági körülmények között szervezte meg rekordösszegű esküvőjét Justin Timberlake és Jessica Biel, amit a CIA is megirigyelhetne. A nagy titkolózás pedig sokat kivett a színésznőből, aki az olaszországi ceremónia előtti napon legjobb barátnőjével átruccant feltöltődni a svájci Alpokba. A lányok fürdőztek egyet az egyik wellnessközpontban, és a szaunát is kipróbálták, ahol kellemetlen élményben volt részük. Néhány perc után ugyanis két középkorú osztrák férfi lépett be a kamrába hozzájuk, és azonnal ledobták magukról a köntöst.

A pucér pasik ezután lehuppantak Jess két oldalára, mivel csak ott volt hely. Biel csak arra tudott gondolni, hogy a férfiasságuk ugyanahhoz a deszkához ér, amin az ő combjai vannak, így hamar feladta a közös izzadást, és kimenekült barátnőjével együtt. Később azonban rájöttek, hogy ez csak számukra volt bizarr élmény, és Európa több országában is elfogadott, hogy a nők és a férfiak anyaszült meztelenül szaunáznak.


Jess csak Justin izzadt testét szereti a közelében tudni