Így került közel VV Éva melléhez Cristofel

Cristofel csak az Évával töltött órákban tudja elfelejteni a problémáit. A két valóvilágos mostanság feltűnően sok időt tölt együtt.
Kapcsolódó cikkek

Éva és Cristofel az utóbbi napokban feltűnően sokszor töltik együtt a szabadidejüket, és közös fotókat is közzétesznek az interneten. Joggal merül fel a kérdés, hogy a két valóvilágos talán egy párt alkot?

“Nagyon nagy összhangba kerültünk. Évával el tudom felejteni a problémáimat és felhőtlenül tudunk nevetni. Úgy látom, hogy mostanában nagyon el van keseredve, ezért neki is szüksége van a társaságomra. Az elmúlt napokban néhány barátommal minden este átmentünk hozzá, mostanában nagyon jó barátság alakult ki közöttünk” – mondta a Hír24-nek Cristofel.

“Éva szép és aranyos nő. Kívánatos a teste, csinos, jó a kisugárzása. Még az sem gond, hogy idősebb nálam. Ennek ellenére valamiért mégsem tudnék belé szerelmes lenni” – árulta el Cristofel.

Cristofel tehát leszögezte, hogy a göndör szőkeség és közte nincs semmi. Bár Éva és Cristofel a fotókon szerelmespárnak látszanak, mindössze csak jó barátok – állítják.

Címkék: vv évacristofel