Ábel Anitának nem sikerült, Majka lenyomta

Hiába szurkoltak rajongói Ábel Anitának, a színésznőnek nem sikerült a bravúr, nem tudta felülmúlni a Majka által produkált nézettséget a Heti hetesben.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, az ózdi hős bebizonyította, nincs igaza azoknak, akik kételkednek benne. Az előző vasárnapi Heti hetes nézettsége ugyanis, amelyben Majka szerepelt, csúcsot döntött, a négy év feletti lakosság 2,58 százaléka nézte, ami az RTL II-as műsorok nézettségét figyelembe véve kimagaslónak számít. Akkor Ónodi György főszerekesztő azt mondta a Hír24-nek, Majka beváltotta a hozzá fűzött reményeket és máskor is hívják majd a humor nagyágyúi közé.

Ugyanakkor a nézők nagyon várták már Ábel Anita szereplését, sokan annak szurkoltak, hogy a színésznő túlszárnyalja Majka sikerét. Ez azonban sajnos nem jött össze, a legutóbbi Heti hetesre kevesebben kapcsoltak, mint az előző heti adásra. A hivatalos mérések szerint a most vasárnapi Heti hetest a négy év feletti lakosság 1,76 százaléka nézte, ami kevesebb, mint a Majkás adásé.

Természetesen az alacsonyabb számok miatt nem Ábel Anita tehető felelőssé, ám az tény, hogy a nézettség az ózdi hős szereplése idején magasabbra szökött. Mindezek ellenére Anita teljesítményével is elégedettek, hiszen okosan és viccesen szólt a témákhoz, a stáb befogadta és a nézők is nagyon szerették.

Ám tagadhatatlan, hogy Majka hatalmas sztár, akinek népszerűségével nagyon nehéz felvenni a versenyt, ráadásul Anitával ellentétben ő először szerepelt a műsorban, így az újdonság varázsa az ő esetében vélhetően még több nézőt inspirált arra, hogy a Heti hetesre kapcsoljon.