Palvin Barbival vigasztalódik a kidobott Bieber

Immáron hivatalosan is bejelentették Selena Gomez és Justin Bieber szakítását, az énekes pedig úgy tűnik, hogy a gyönyörű magyar lány oldalán keresi tovább az igaz szerelmet.
Kapcsolódó cikkek

Szerda óta gyakorlatilag Palvin Barbara lábainál hever a divatszakma és a világsajtó, annyira lenyűgözött mindenkit a Victoria’s Secret show-ján. Ma pedig már nemcsak a szépsége, hanem a magánélete is terítékre került, és ezzel még nagyobb visszhangot váltott ki.

Justin Bieber és Selena Gomez ugyanis bejelentették hivatalosan is a szakításukat, amit igazából már mindenki tud egy jó ideje. JB pedig hamar a felejtés útjára lépett, és itt jön a képbe Barbi. A kanadai Kisjézus és a magyar topmodell már a VS show után is készítettek közös fotót, és remekül elbeszélgettek. Azóta viszont közösen megtekintették Az oroszlánkirály színpadi verzióját is. A fiatalok ugyan külön érkeztek az előadásra, de a fotók és a szemtanúk szerint Barbara egyértelműen Justin és barátai társaságában szórakozott a nézőtéren. Vagyis úgy tűnik, hogy alakul valami kettejük közt.

A bontakozó románc eshetőségét erősíti, hogy Palvint körülbelül egy éve fertőzte meg a fiatal lányok gyógyíthatatlan betegsége, a Bieber-láz, amiről már többször említést tett a különféle közösségi oldalakon. Illetve egyes források szerint Barbi már nem él párkapcsolatban lovagjával, Kristóffal, aki mellesleg nem kicsit hasonlít Justinra. Szóval mindketten szinglik.


JB és Barbi nagyon egymásra hangolódtak