Pákó kipakol Delhusa Gjoniról

Meglepő titkot árult el Pákó, aki jelenleg Delhusa Gjon új párkereső show-jának szereplője. Azt mondja, intim viszonyba került a műsorban szereplő egyik hölggyel, de csak jóval a forgatások befejezése után.
Kapcsolódó cikkek

Sokan már azon is meglepődtek, hogy Pákó benne van az I Love Gjoni című RTL2-es produkcióban, hiszen köztudott, hogy a két híresség barátsága jó ideje megromlott. A jelenlegi furcsa helyzet úgy állhatott elő, hogy a felvételek két éve készültek, amikor Pákó és Gjoni még valóban kebelbarátok voltak. A két sztár még a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban barátkozott össze, olyannyira, hogy még össze is jártak. Aztán történt valami, ami miatt összevesztek. Pákó most először, a Hír24-nek mesél a történtekről.

„Amikor a párkereső műsort forgattuk, még tényleg nagyon jóban voltunk, ma már csak haverok vagyunk, néha beszélünk telefonon, de már régen nem találkoztunk. Gjoni megharagudott rám, mert a volt párom beleszólt a magánéletébe, sőt nyilatkozott is róla. Ez persze nem tetszett Gjoninak, mondta, állítsam le a páromat, de én nem tudtam. Ezért megromlott a barátságunk” – mesélte a Didikirály, aki már le is mondott arról, hogy az énekes műsora valaha adásba kerül, de most, hogy így alakult a helyzet, örül neki.

Pákó azt is elmesélte, hogy miután vége lett a forgatásnak és ő már nem volt együtt gyermeke édesanyjával, randizott az egyik lánnyal, aki szerepelt Delhusa műsorában. A Didikirály a részletekről szemérmesen hallgat, mint ahogyan a hölgy nevéről is.

Címkék: Delhusa Gjonpákó