Damut kiengedik a börtönből? Meglepő fordulat

Damu Roland hamarosan szabad ember lehet, ugyanis kiderül, hogy ártatlanul csukták le – állítja Piroska, a jósnő, aki korábban azt is elmondta, hogy Kembe Sorelt és Liptai Claudiát megátkozták.
Kapcsolódó cikkek

Piroska, aki magát a sztárok jósának is nevezi, újabb dologról számolt be a Hír24-nek. Úgy véli, hamarosan hatalmas fordulat következik be Damu Roland ügyében, amely jelentősen megváltoztatja a színész életét.

„Megnéztem kártyából és más módszerekkel is, és mind azt mutatta, Damu Roland hamarosan szabad ember lesz. A pontos időpontot nem tudom megmondani, de egy éven belül következik be a dolog. Úgy gondolom, hogy valamilyen jogi procedúra keretében kiderül majd, mégsem az történt, amit a bíróság megállapított. Még azt sem tartom kizártnak, hogy újabb nyomozás indul” – mondta Piroska, aki azt is kijelentette, nyugodtan számon kérhetjük majd rajta egy év múlva, amit jósolt, mert szerinte biztosan nem téved.

A jogászok azonban másképp vélekednek a Jóban rosszban egykori szereplőjének jövőjéről. Úgy vélik, nem sok esély van arra, hogy Damut a büntetésének kitöltése előtt szabadlábra helyezzék. Igaz, ügyvédje még a nyáron felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a Kúriához. A színész ugyanis kitart eredeti álláspontja mellett, miszerint ő ártatlan. Bár a Hír24 annak idején rákérdezett Damu ügyvédjénél, mit várnak a felülvizsgálati kérelemtől, erre ő nem kívánt válaszolni.

Miközben Damu ügyén jósok és jogászok dolgoznak, addig exe, aki annak idején feljelentette, már új férfi oldalán boldog, aki nem más, mint Andy Vajna.

Címkék: damu roland