Mindenkit durván átvert a sztárpár? Nem szakítottak?

Úgy tűnik, hogy Kristen Stewart és Robert Pattinson nagy szerelmi válsága és a színésznő viszonya csak egy promóciós felhajtás.
Kapcsolódó cikkek

Lassan két hónapja arról szól minden, hogy Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont Rupert Sandersszel. Ám az egyik amerikai blog újságírónője lerántotta a leplet a titkos viszonyról, és bebizonyította, hogy az egész csak egy rendkívül ügyesen és aprólékosan megtervezett átverés. Jenni Maier ellátogatott oda, ahol a lebuktató képek készültek Kristenről és a rendezőről, és arra a következtetésre jutott, hogy a fotók csakis digitális utómunka eredményei lehetnek, ugyanis a tilosban járó páros sokkal kisebb a környezethez képest, mint amilyennek a valóságban lenniük kéne. Emellett Stewart és Sanders között is sokkal csekélyebb a magasságkülönbség, mint amilyen a Hófehér és a vadász premierjein látható volt, pedig akkor még magas sarkút is viselt a színésznő. Továbbá a ruhájuk is változik képről képre, pedig ugyanakkor készült mind, vagyis nem öltözhettek át. Ezek alapján több mint gyanús, hogy egy ügyes grafikus pakolta csak össze a párost. (A bizonyítékokat az alábbi videóban is megtekintheti mindenki.)

Egyesek szerint a szakítást azért találták ki, hogy a botrányban érintett négy személy karrierjét fellendítsék vele. Tény, hogy mindegyikükre  ráfért egy kis médiafelhajtás. Robert Pattinsont éppen a Cosmopolis című filmje promóciós körútján érte utol párja félrelépésének híre, David Cronenberg rendezését pedig sokan annyira borzasztónak tartják, hogy mindenki egyből temetni kezdte Rob karrierjét. A botrány kirobbanása óta viszont senki nem említi meg a film minőségét. A novemberben érkező utolsó Twilight-film szintén profitálhat az egészből, mivel azt mindenképp együtt kell majd reklámozniuk Pattinsonéknak, ami elég pikáns helyzet egy szakítófélben lévő páros esetében. Persze az sem lenne meglepő, ha pont addigra békülnének ki.


Nemcsak közös filmet, közös összeesküvést is készítettek