Kőkeményen edz Keresztes Ildikó az X-Faktorra

Az X-Faktor mentora kirobbanó formában van. Mindez nem meglepő, hiszen Keresztes Ildikó nagyon odafigyel magára az utóbbi időben.
Kapcsolódó cikkek

Talán sosem volt még ilyen jó formában Keresztes Ildikó, mint most. Az X-Faktor mentora bár nehéz időszakon van túl, azt mondja lelkileg és fizikailag is remekül érzi magát. “Kapok mindenféle ajánlatokat, személyesen, közösségi oldalakon. Persze jól esik, lubickolok benne” – mesélte a Reflektornak az énekesnő, aki csöppet sem érzi magát magányosnak közelmúltban történt válása óta.

Mindez nem meglepő, hiszen Ildikót az X-Faktor szombat este induló, harmadik szériája is lefoglalja. A műsor rengeteg energiát követel, ezért úgy érezte, fizikailag is fel kell készítenie magát a feladatra. “Most elkezdtem egy kúrát éppen azért, mert az X-Faktorban eddig is kockásra ültem a fenekem, és még fogom is. Ezért most kerekítés folyik, hogy legyen mit kockásra ülni” – mesélte a mentor, aki elektrofitnesszel és speciális vákuumterápiával is formázza a testét. “Alapvetően nem akarok fogyni, csak átrendezni bizonyos dolgokat” – árulta el Keresztes Ildikó, aki rég érezte magát ilyen jól a bőrében, mint most.