Meglepő dolgot kért rajongója Szikora Robitól

A 80-as 90-es évek legnagyobb sztárja Szikora Robi mostanra ikonná vált. Robi nemrég a Best magazinnak árulta el, hogy furcsábbnál furcsább rajongó nők vették körül éveken át.
Kapcsolódó cikkek

Robi 1975-ben házasodott össze szerelmével, már akkor ismert zenész volt.

”Zsuzsi tudta, hogy mire vállalkozik, de úgy gondolom, az elmúlt közel negyven év együttlét bizonyította neki, hogy a szerelmünk örök. Ő is tudta, hogy ez csak egy színház, amiben én játszom az énekest.”

Szikora ma már nevetve emlékszik vissza a rengeteg őrült rajongóhölgyre.

„Sok nő odavolt értem, mindenre képesek lettek volna, hogy egy forró éjszakát együtt töltsek velük. Legalább három olyan esetről tudok, amikor jött egy levél, engedélyezzem, hogy elvált nők felvegyék a nevemet. Én viccesnek találtam és hagytam a dolgot, így mikor megszületett a gyerekük boldogok voltak, hogy Szikora Robinak nevezhették el. Sőt, akadt olyan nagymama, aki hónapokig üldözött, azzal a hazugsággal, hogy a lányának tőlem született gyereke. Azzal vádolt, hogy nem ismerem el a fiamat, mert neki a lánya váltig állította ezt a badarságot. Néha Zsuzsinak sem volt egyszerű azért kezelni ezeket a helyzeteket.”

Az énekes azt is elmondta, Zsuzsával nagyon meghitt a kapcsolatuk. Szerinte a hosszas beszélgetések és az egymás iránti múlhatatlan érdeklődés tartja őket már ilyen régen együtt.

”Mi össze vagyunk kötve az égbe és már el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Sajnos a Jóisten nem áldott meg minket gyerekkel. Néha bánom, hogy nem lett egy fiam vagy egy lányom, mert akkor most lehet, hogy boldog nagyapa lehetnék, de véletlenek nincsenek. Zsuzsival, ha együtt vacsorázunk, mindig gyújtunk egy gyertyát és nem kell ahhoz alkalom sem, hogy meglepjem egy szál virággal. Ezek az apró figyelmességek egy hosszan tartó kapcsolat titkai, mert ha már fent kell tartani a lángot az már régen rossz. Mindig azt szoktam mondani, hogy ő a párom és nélküle csak egy fél vagyok. Nélküle nem lennék ilyen sikeres és biztos, hogy mi már együtt fogunk megöregedni” – mesélte az énekes a Best magazinnak.

Címkék: szikora róbert