Botrányt csinálnának Liptai Claudiáért

Liptai Claudia rajongói egyre türelmetlenebbek. Egyesek arra számítottak, hogy a szép színésznő már augusztus végén visszatér a Jóban rosszbanba, s mivel nem így történt, csalódottak.
Kapcsolódó cikkek

Nem csak Tamás atyát, de Liptai Claudiát is vissza követelik a tévénézők a TV2 napi sorozatába. Mint ahogyan arról már beszámoltunk, egyre vadabb pletykák keringenek arról, hogyan folytatódhat az élet Csillagkúton, ha a dögös színésznő visszatér a sorozatba. Egyesek szerint a balesetet szenvedő doktornő szimplán felébred a kómából, mások meg arra esküdöznek, hogy saját ikertestvéreként bukkan majd fel.

 

A folytatás bizonyára hamarosan kiderül, de a rajongók addig is szeretnének nyomást gyakorolni a producerre, nehogy mégis kihagyja Claudiát a történet további folytatásából. A visszatérés egyébként nem csak a produkció készítőin, hanem a színésznőn is múlik, akinek a hírek szerint nincs ellenére, hogy ismét a tévés klinikán forgasson.

Claudia egyik rajongója a Hír24-nek elmondta, levelet írtak a producernek, melyben arra kérik, minél előbb tegyék vissza a történetbe a színésznőt. Claudia hívei úgy vélik, a híresség nélkül sokkal unalmasabb még a sorozat is. Azt mondják, ha kell, kimennek a forgatási helyszínre és transzparensekkel követelik Liptai Claudia szerepeltetését.

„Nem riadunk vissza a botránytól sem” – summázta Judit, aki minden színházi előadást és tévés produkciót megnéz, amelyikben Liptai Claudia szerepel.

Címkék: liptai clauda