Könyörtelen ítész lesz Orosz Barbi

Ahogy a művészettörténészek egy műremeket, olyan alapossággal veszik majd górcső alá a zsűritagok a 2012-es Beach Girl döntőjébe jutott versenyzőket. A szigorú ítészek – köztük Orosz Barbi és Hajas László – azt ígérik, hogy árgus tekintetüket egyetlen apró szépséghiba sem kerülheti majd el.
Kapcsolódó cikkek

„Iszonyú kritikus vagyok, másokkal és magammal szemben egyaránt –  jelentette ki a Tűsarok műsorvezetője. – Egy hagyományos szépségversenyen is kifogástalanoknak kell lenniük a lányoknak. Ezen az augusztus 18-i megmérettetésen pedig a tökéletesség hatványozottan elvárás, hiszen egy falatnyi bikiniben a test legapróbb hibái is előjönnek, semmit sem lehet elfedni.” Így vélekedik Barbi, aki saját bevallása szerint ötéves koráig olasz szépségversenyeken nevelkedett.

„Édesapám gyakran zsűrizett ilyen jellegű megmérettetéseken, így rutinos rókaként pontosan tudom, mire kell majd figyelnem. Fontos, hogy a nő fürdőruhában is épp olyan profizmussal és eleganciával tudja viselni és használni feminin eszköztárát, mintha csak estélyi ruhában vonulna. Az igazi nőről strandszerelésben is sugározzon a magabiztosság és az a csipetnyi rafinéria, amivel nyomot hagy és csábít ” – sorolta.


Mindezek mellett Barbi szerint a legfontosabb az a bizonyos kisugárzás, aminek hiányában egyetlen szépség sem viheti el a pálmát.

Egyetért ezzel hazánk egyik legnevesebb mesterfodrásza, Hajas Laci is, aki szintén ott ül majd a zsűri soraiban.

„Nyaraláskor, a feleségem mellett csak a szemem sarkából kukucskálom meg a legújabb bikinidivatot, a Sun City strand-szépségversenyén viszont hivatalból kell majd alaposan szemügyre vennem a hölgyeket – nevet Laci. – A legfontosabb, hogy a lányok ne csak a szépségükkel, kifogástalan testükkel varázsoljanak el, de sugározzák magukból azt a bizonyos titkot, amitől igazi nőként működnek. Nekem fontos, hogy egy hölgy akkor is elegánsan és ízlésesen jelenjen meg, ha éppen nem az Operában, hanem a vízparton vonul. Nálam biztosan olyan szépség lesz a befutó, aki arányos. Számomra ez nagyon fontos.”.