Ezzel a fiatal fiúval kavar Demi Moore

Nemcsak Ashton Kutcher szerelmi élete van felívelőben, de exfeleségéé is, miután beleszeretett egy jóval fiatalabb szépfiúba.
Kapcsolódó cikkek

Elviekben sok oka nem lenne az örömre Demi Moore-nak, hiszen lányai a létező összes módon igyekeznek megszabadulni tőle, Ashton Kutcher pedig összebútorozott Mila Kunisszal. A lassan ötvenes színésznő arcáról azonban az utóbbi napokban le sem lehet törölni a mosolyt. Legalábbis múlt héten a fellegekben járt, amikor első romantikus nyaralását töltötte új párjával, Martin Hendersonnal. A fotók, illetve a szemtanúk beszámolója alapján a páros nagyon odavan egymásért, és úgy néznek ki, mint akik évek óta boldog kapcsolatban élnek.


Újra van oka mosolyogni

Kérdés, hogy meddig tarthat a románc. Egyrészt Henderson sem éppen Demi korosztálya, hiszen tizenkét évvel fiatalabb, másfelől a bombázó még a legkevésbé sincs túl a harmadik házasságának kudarcán.

Demi új lovagját A kör horrorszéria amerikai változatából, a Vas című motoros rettenetből, a zseniális Kis halból, vagy a Dzsungeldokik sorozatból ismerhetik a leginkább.


Rájuk talált a szerelem