Megmutatta bombázó testét a 40 éves Fésűs Nelly

Fésűs Nelly, sok kolléganőjével ellentétben nem titkolja az életkorát. Elárulta, hogy már betöltötte a 40. életévét, ami szinte hihetetlen, hiszen most is kirobbanó formában van.
Kapcsolódó cikkek

Nelly egy igazi díva, aki egy ideig a Moulin Rouge sztárja volt, és estéről estére elbűvölte a férfiközönséget. Ma a Dívák elnevezésű formáció tagja és mellette számos színházi előadásban is láthatjuk. A napokban a Reflektor magazinban arról is meggyőződhettünk, hogy a színésznő jelenleg jobb formában van, mint valaha. Ez talán annak is köszönhető, hogy megtalálta a szerelmet.

Nelly azt mondja, kifogástalan alakját jó génjeinek is köszönheti, de persze rendszeresen sportol is, a közelmúltban az RTL Klub kamerái Pilátesz órára kísérték el. Azt sem titkolja, hogy párja unszolására mostanában többet lehet őt látni az edzőteremben, mint korábban.

„Természetesen ő soha nincs megelégedve velem, legalábbis a szemembe nem mondja, hogy elégedett bármelyik testrészemmel. Ő maga minden nap mozog, naponta több órát. Azt mondta, nem engedhetem meg magamnak, hogy egy tökéletes férfi mellett egy szétfolyt nő legyen” – nyilatkozta mosolyogva a színésznő a Reflektor magazinnak.

Azt is elmesélte, hogy 9 éves kislánya, Csenge nagyon szeret sportolni, így hát őt nem kell rávenni, hogy megmozduljon. Csenge hamarosan táncot tanul majd, de ha úgy adódik, szívesen elkíséri bombázó anyukáját tornázni is.

Címkék: Fésűs Nelly