Anyja meztelen képeit tette közzé a színész

David Arquette, a Sikoly filmek sztárja meglehetősen furcsa dolgot művel. Édesanyja aktképeivel dekorálta ki éjszakai klubját.
Kapcsolódó cikkek

A színész viselkedése rengeteg embert megbotránkoztatott, azért is, mert a színész mamája, már elhunyt. Az önmagában csak furcsa, ha egy fiú a anyukája meztelen fotóiban gyönyörködik, az azonban már beteges, ha ilyen formában próbál emlékezni az elhunytra. Cseppet sem csoda hát, ha a szexi felvételek közzététele a legtöbb ismerősénél kiverték a biztosítékot.

Egészen pontosan az történt, hogy a színész fogta anyja, Branda modellkorszakából származó képeit, és kidekorálta velük új klubját. Ezek a fotók pedig nem egyszerű divatfotók, hanem erotikus felvételek. A legtöbb pucéran ábrázolja David anyukáját, némelyik pedig vad, szado-mazo témában született.

Mint kiderült, a felvételek miatt nem csupán ismerősei, de már a vendégek is furcsán néznek Courteney Cox exférjére. Azt suttogják, a híresség ezen cselekedetével előbb-utóbb azt éri majd el, hogy senki nem tér be a vendéglőjébe, ami miatt könnyen csődbe is mehet.

Címkék: David Arquette