Bajban van Gór Nagy Mária színitanodája?

Huszonnyolc éve töretlen lelkesedéssel és kitartással igazgatja az ország legismertebb színitanodáját Gór Nagy Mária. A hírek szerint azonban a gazdasági válság őket is megviselte, ám a csőd előtti pillanatban az iskola megmenekült.
Kapcsolódó cikkek

A színésznő a Mokkában elmesélte, éppen akkora a gond iskolájában is, mint minden oktatási és művészeti  intézményben, ami mecenatúra nélkül nem működhet. “Akkora baj nincs, mert kitaláltuk a tinitanoda tagozatot, imádják a gyerekek, a szülők, nagyon jó szakemberekkel dolgozunk. Elkezdtünk terjeszkedni Szegeden, egy volt tanítványom csinálja, úgy tűnik fennmaradhat az iskola” – mesélte a színésznő, aki egy zseniális üzleti húzás segítségével kihúzta a tanodát a bajból. “Megkaptam a friss könyvelési adatokat, amelyek szerint az előremenekülés sikeres lett” – mesélte boldogan a színésznő.

“Van olyan növendékem, aki a bulvár és kereskedelmi televíziók által ismert lett, ám van olyan Jászai Mari-díjas növendékem is, aki nagyon tehetséges, de kevésbé ismert. Néha úgy érzem, vannak irigyeim, azt mondják, a Gór úgyis megáll a lábán, neki nem kell segíteni. Igaz, életemben nem panaszkodtam. Arra szocializálódtam, hogy inkább én segítek” – tette hozzá.


A színitanoda növendéke volt a Jóban Rosszban szereplője, Kondákor Zsófi is, aki elmondta, rengeteget köszönhet ennek az iskolának, enélkül nem ott tartana, ahol most tart.