Botrányba fulladt a ValóVilágos szépség fellépése?

VV Seherezádénak elege van abból, hogy DJ tevékenysége miatt egyfolytában kritizálják. Állítja, csak az építő jellegű véleményekkel foglalkozik.
Kapcsolódó cikkek

Többen is bántják VV Seherezádét, aki a villalét után most DJ-ként próbál szerencsét. Legutóbb például azt írták róla, hogy botrányba fulladt a fellépése, mert nem tetszett a közönségnek a zenéje. Állítólag még a színpadról is letessékelték.

A szőkeség az utóbbi időben buliról bulira jár, ám egyesek szerint mindez csak szemfényvesztés. Ellenlábasai azt vallják, a lány bájaival szeretné elfedni zenei hozzá nem értését.

A rosszakarók szerint ugyanis a lány egyszerű mixlemezeket pörget a bulikon, és szó sincs valódi zenekeverésről. Seherezádé azonban mindezt most a Fókusz kamerái előtt is megcáfolta. A VV szőkesége elárulta, napi 5-6 órát gyakorol, mely egyáltalán nem esik nehezére. Sehi bár tudja, hogy még rengeteget kell fejlődnie, nem adja fel. Szerinte igenis van keresnivalója ebben a szakmában.

A ValóVilág szőkesége szerint ilyen rágalmakat csak azok terjesztenek, akik még egyetlen buliján sem vettek részt. Ott ugyanis szemmel látható, hogy Seherezádé nagyon is érti a dolgát. A  vv-s szerint eddig minden buliján óriási sikert aratott muzsikájával, s van, ahová vissza is várják. Seherezádénak pedig csak ezek a pozitív visszajelzések számítanak, s a rosszakarók fúrására már nem is figyel. Azokat megtanulta kizárni, s csak az építő jellegű kritikákra koncentrál.