Az elhunyt TV2-es sztár felesége először vall babájukról

Száraz Dénes már most tudja, milyen jövőt szán fiának, Daninak, persze, csak ha az égiek is úgy akarják.
Kapcsolódó cikkek

Babájukról mesélt a TV2 Aktívjában Száraz Dénes és felesége, Ildikó. Elmondták, kezdenek kicsit kimerülni ugyanis két hónapos kisfiuk rendre felébed éjjel, sosem alussza át az éjszakát, ráadásul hasfájós is. “Több alkalommal oda kell menni hozzá” – nyilatkozták a szülők.

Bár Dani kreol bőrű, barna hajú baba, a vonásait tekintve édesanyja csecsemőkori mása, természetét, a hisztisséget viszont az apjától örökölte – jegyezte meg Dénes felesége. A szülők azt is elmondták, a kisfiú kis súllyal és a vártnál korábban született, de gyorsan magára talált, már 4 és fél kiló és 57 centi. “Nagyon jól eszik, sőt, túl jól, a gyerekorvos mondta is, hogy kicsit fogjuk vissza, mert lehet, ezért fáj a hasa” – mesélte Ildikó.


Dénes arról beszélt, hogy jó barátja után ő adta a Dani nevet a fiuknak, bár Ildikó Mátét szeretett volna. “Nem akartam ezen kardozni, végül megegyeztünk” – nevetett a színész felesége.

A szülők elmesélték, mivel a gyerek Kos jegyű, később szeretnék, ha harcművészetet tanulna, de még ezelőtt babaúszásra is beíratják. Dénes nagy álma, hogy gyermeke sportoló legyen, de csak akkor szorgalmazza ezt, ha egy magbízható edző tehetségesnek tartja.

Címkék: Száraz Dénes