Sokkot kapott a TV2 felfedezettje

Bár eleinte többen azt gondolták, heteket sem ér meg Nagy Adri és Bozont szerelme, nem így történt. A fiatalok egyre komolyabban gondolják a közös életet.
Kapcsolódó cikkek

Egyre szorosabb kapcsolat alakul ki a TV2 két fiatal sztárja között. Nagy Adri és Bozont alig néhány héttel a Megasztárból való kiesésük után összeköltöztek, és már kis “családjuk” bővítésén gondolkoznak. Természetesen a gyermekáldás még szóba sem került közöttük, de azt elárulták, hogy mindketten nagyon vágynak egy kiskutyára, ám sajnos rengeteg fellépésük van, nagyon elfoglaltak, így el sem tudják képzelni, hogyan viselnék gondját a kis állatnak. Ráadásul azt sem szeretnék, ha a házi kedvencük egész nap be lenne zárva.


“Lehet, megromlana a kapcsolatunk, amikor reggel 7-kor ugat a kutya” – viccelődött Bozont. A pár arról is beszélt a TV2 Mokkájában, hogy Bozont női rajongói meglepően jól fogadták kapcsolatukat, egyáltalán nem volt féltékenység, nem voltak ellenségesek Adrival.

A két énekes azt is elmondta, elképesztően hatalmas élmény számukra, hogy ott lehetnek a Caramel-turnén, hiszen ott szemtől szembe énekelhetnek több ezer rajongónak. Bozont egyenesen kijelentette, hogy amikor lenéz a közönségre, olyan hatalmas a tömeg, hogy sokkot kap.