Rettenetesen néz ki a börtönben lévő magyar sztár – Fotó

Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót jó ideje nem láthattuk már. Ennek oka, hogy jogerős börtönbüntetését tölti.
Kapcsolódó cikkek

A sportoló a napokban megtörte a csendet, és az RTL Klub Fókusz című műsorának kamerái előtt kiöntötte a lelkét. Továbbra is állítja, ártatlanul ül, semmi köze nem volt a ahhoz, ami miatt elítélték. A híresség 7 év fegyházbüntetést kapott, mert az ítélet szerint “anyagi eszközt szolgáltatott tetemes mennyiségű kábítószer termesztéséhez”. Farkas Péter immár 3 éve van börtönben, de még nem adta fel, hogy bebizonyítsa igazát. Az sem törte meg, hogy harmadik per-újrafelvételi kérelmét is elutasították.

Az egykor sok női szívet megdobogtató élsportoló bizony elég sokat változott a börtönévek alatt. A legfeltűnőbb, hogy meghízott és hiányos a fogsora. Arról, nem beszélt, mi történt vele, de az szemmel látható, hogy megviselték a börtönévek.

„Nincs közöm ehhez az egészhez. Az, hogy itt vagyok, a véletlenek szerencsétlen összjátéka. Az öcsém elismerte, hogy elkövette ezt a bűncselekmény, de a bíróságon is elmondta, nekem nincs közöm hozzá. Ennek ellenére a bíróság kimondta, azért vagyok felelős, mert az ominózus pincének a megépítésében segítséget nyújtottam” – magyarázta Farkas Péter az interjúban.

Az egykori sportoló úgy érzi, az emberek nem felejtették el. Arra is magyarázatot adott, hogy annak idején, miért vonult vissza. Azt mondja, egészen egyszerűen csak kiöregedett. Ezt követően vendéglátással kezdett foglalkozni, de az sem úgy jött neki össze, ahogyan tervezte.

Címkék: farkas péter