Elképesztő dolog derült ki a TV2 műsorvezetőjéről

Tatár Csilla bár leginkább a szép ruhákat kedveli, szívesen válogat a turkálók és lakásbutikok kínálatából. Nem zavarja, ha mások levetett ruháiba szeret bele.
Kapcsolódó cikkek

Szinte mindig tökéletes sminkben és frizurában, a legutolsó divat szerint felöltözve láthatjuk Tatár Csillát. A TV2 műsorvezetője rajong az egyedi darabokért, így szívesen ölt magára bármit, ami megtetszik neki. Sőt, Tatár Csilla még attól sem riad vissza, hogy egy-egy lakásbutik kínálatából túrjon magának.

A műsorvezető szerint itt ugyanis különleges, egyedi darabokat lehet fellelni, melyeknek még az ára is elfogadható. Az Aktív kameráinak kereszttüzében négy portékát is beújított a TV2 műsorvezetője. Bár Tatár Csilla szívesen válogat a lakásbutik kínálatából, igazán a leárazások idején szeret böngészni a ruhák között.

„Imádom a leárazásokat, azokat mindig szoktam figyelni. Ha visszagondolok, hogy mennyiért adták két héttel ezelőtt, még dühös is leszek. Pofátlanság, de tudom, hogy így működnek a dolgok. Az egyedi holmikat viszont mindig is szerettem” – mesélte az Aktívnak Tatár Csilla a lakásbutikban.

A műsorvezető mindössze hétezer forintért tett szert egy ruhára, egy övre, egy táskára és egy fülbevalóra, így biztos benne, hogy később is visszatér majd az egyedi portékát kínáló üzletbe.

Címkék: tatár csilla