Oláh Ibolya kiakadt: új szerelméről is vallott

Cáfolja a vele kapcsolatban megjelent híreszteléseket Oláh Ibolya. Az énekesnő nem költözött Hollandiába, köszöni szépen, jól van.
Kapcsolódó cikkek

Pár hete újra Oláh Ibolya összeomlásától volt hangos a sajtó, az énekesnő azonban azt állítja, ez hat éve történt vele, és köszöni szépen, jól van. Ráadásul a hírekkel ellentétben itthon van és újra csak a karrierjére koncentrál, olyannyira, hogy új menedzsere van, imidzsváltáson megy keresztül, októberben pedig megjelenik a legújabb lemeze.


“Muszáj elölről kezdenem dolgokat” – vallotta, és azt is hozzátette, van egy szerelme, a zene, ami biztosan élete végéig elkíséri. Ibolya azt is leszögezte, úgy érzi, nem fontos számára, hogy a csapból is ő folyjon és amúgy sem nyit könnyen az emberek felé és nem is teregette ki soha a magánéletét.


Arról azonban szívesen beszélt, hogy Anyácska – miután távoznia kellett Tiszadobról – vállalkozó lett, fagyizót nyitott és a volt állami gondozott gyerekeknek kialakított szövetkezetben is dolgozik. Hozzátette, ő is szívesen dolgozna állami gondozottaknak, és nagy álma, ha lottónyertes lesz, egy szép árvaházat építtessen. Ha ez nem következik be, akkor abban tud segíteni sorstársainak, hogy megmutatja, így is lehet érvényesülni.