Ilyen állapotban van a megoperált magyar sztár

Szeretne nyugalomban, szerettei körében lábadozni Zalatnay Sarolta, ezért egyelőre mindenkitől türelmet kér.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Cinit az elmúlt héten megoperálták. Az énekesnő már jó ideje készült a mellkisebbítő műtétre, melyet sikeresen elvégeztek rajta. A háromórás beavatkozást követően lánya, Niki tájékoztatta a Hír24-et. Azt mondta, a mellkisebbítés sikeresen véget ért, az énekesnőnek pihenésre van szüksége.

Hétfőn Niki a Hír24-nek azt is elmondta, Cini olyan gyorsan javul, hogy máris kiengedték a kórházból. Orvosai elégedettek az állapotával. Bár a családtagok egyelőre nem szeretnék, ha az énekesnőt interjúkkal zavarnák, annyit azért elárultak, Cini a körülményekhez képest jól van, lábadozik. Erre az időszakra Zalatnay Sarolta már jó ideje tudatosan készült, megváltoztatta táplálkozását, rengeteget fogyott, hogy a műtét után gyorsabban regenerálódjon. Úgy tűnik, hogy ez sikerül is neki.

Egyébként egyáltalán nem csoda, ha a család szeretné mindenféle stressztől megóvni az énekesnőt, hiszen a mellplasztika utáni időszak általában nem könnyű a legtöbb nő számára. Ilyenkor sokakat állandó fájdalmak gyötörnek, fájdalomcsillapítókra szorulnak, segítség nélkül még a legalapvetőbb hétköznapi teendők elvégzése is nehéz számukra. Többnyire ágynyugalmat, pihenést és kímélő életmódot javasolnak a megoperált hölgyek számára.

Cini egyébként még ebben a helyzetben sem feledkezett meg rajongóiról, a Facebookon üzent nekik, hogy túljutott a műtéten és jól van.

Címkék: zalatnay cini