Felesége tejét ízlelgette a magyar tévés

Van, aki esküszik a méhlepényevésre, de a legtöbben mégsem kóstolnák meg az orvosilag mérgező anyagnak titulált placentát. Hajdú Péternek sem jutna eszébe ilyesmi, de egy tejteszten belekortyolt Kata anyatejébe.
Kapcsolódó cikkek

Furcsa egészségvédő vagy annak vélt módszerekről beszéltek sztárjaink a TV2 Aktívjában. Bizarr, de előfordul, hogy az   édesanya, illetve édesapa a szülés után hazaviszi a méhlepényt azért, hogy aztán elfogyassza.

Egyértelműen jótékony módszert választott babája ellazítására Judy. Az énekesnő együtt  jógázik a kis Majával, és bár placentát ő sem enne, gyermeke köldökzsinórvérét levetette és eltároltatta a biztonság kedvéért.


Hasonlóan gondolkodnak Schoberték is, akik harmadik gyermekük, Zalán köldökzsinórvérét vetették le, persze azt kívánják, soha ne legyen rá szükség.

A méhlepényevés legabszurdabb hírét a külföldi bulvárlapok szolgáltatták, Tom Cruise annak idején a kis Suri születésekor hazavitte a placentát, akkor azt állította, majd meg is eszi azt.

Különös dologra vállalkozott Hajdú Péter is, aki a Magellán tejtesztjén tehén-, kecske-, rizs- és anyatejet is kóstolt. “Fú, biztos, hogy ez lesz” – ismerte fel Kata tejét. “Különleges illata, egyedi íze van, ha valaki megkóstolja felnőttként is, biztos hogy emlékszik rá, van egy bukéja” – elemezte.