Betegségeiről vall a magyar énekesnő

Csepregi Éva igencsak nehéz időszakon van túl. Kiderült, hogy pajzsmirigybetegsége van, majd kétszer is kés alá kellett feküdnie.
Kapcsolódó cikkek

Az énekesnő a Best magazinnak elmondta, szó szerint levették a lábáról. Először a térdét, aztán a lábujját kellett megoperálni, ám eközben kiderült számára, hogy fia és párja olyan odaadással képesek ápolni őt, amire nem is számított.

„ Még ki sem mondtam, mit szeretnék enni, a párom, Attila, már meg is főzte. Dávid az iskola után sietett haza hozzám, aggódott értem, hogy biztosan lábra állok-e. Aztán, amikor látta, hogy napról napra jobban vagyok, megnyugodott és örült, hogy együtt lehetünk. Büszke vagyok Dávidra, remek srác lett belőle. Mindketten jelesre vizsgáztak betegápolásból.” – mesélte az énekesnő, aki azt is elárulta, mi történt vele valójában.

Azt mondja, egy jelentéktelennek tűnő köhögéssel ment el a gégészetre, ahol közölték vele, probléma van a pajzsmirigy-működésével. Szerencsére megoperálni nem kellett, de szigorú diétára fogták.

A műtétet azonban mégsem kerülhette el Éva, ugyanis fájó térdét csak így tudták rendbe tenni. Amikor már azt hitte, vége a megpróbáltatásoknak, újabb operáció következett, az eldeformálódott lábujja miatt került műtőasztalra.

Csepregi Éva további megpróbáltatásairól a Best magazinban olvashatnak.

Címkék: csepregi éva