Orvosi műhiba miatt halt meg a magyar sztár édesapja?

LL Junior szeretne tisztán látni, miért is halt meg váratlanul édesapja. A zenész nem titkolja tovább, orvosi műhibára gyanakszanak.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogyan arról korábban már beszámoltunk, LL Junior édesapját a közelmúltban kórházba szállították, mert váratlanul rosszul lett. Az egészségügyi intézményben ugyan megnyugtatták a családot, hogy semmi gond nem lesz, ezzel szemben a híresség édesapját átszállították egy másik kórházba, ahol elvérzett.

A boncolási jegyzőkönyv szerint, a halál oka gyomorfekély volt. A részletes szakértői véleményt egyelőre még nem kapta kézhez a család, akik azt sejtik, valami hiba történhetett, ezért hunyt el a családfő. LL Junior a Hír24-nek elmondta, miután megkapják a jelentést, fontolóra veszik, hogy jogi útra tereljék-e az ügyet.

Junior azt is elmesélte, hogy európai turnéjuk során hamarosan Magyarországra látogat a Classic Petra nevű együttes a keresztény rockot megalapító, Amerikában igen népszerű csapat, amely édesapja kedvence is volt. Juniorék eredetileg úgy tervezték, hogy június 6-án együtt mennek el a veszprémi koncertre, de ez sajnos, már nem jöhet létre a tragédia miatt.

A híresség úgy tervezi, hogy ő mindenképpen elmegy a négyszeres Grammy-díjas zenekar ingyenes fellépésére, így tiszteleg szeretett papája emléke előtt.

Címkék: l.l.junior